Jun 13, 2011

Nasi Minyak Ikan

Masak resepi ni ahad yang lepas. Nasi beras basmathi dan ikan pula ikan merah.Rasanya maybe jenahak lagi sedap.I'm not sure tapi mil selalu guna jenahak.Makan bersama acar timun atau jelatah dan sambal tomato.Memang sedap.Anak-anak saya pun suka.....

Nasi Minyak Ikan dan acar timun.

Lupa nak rotate ...hehehhe tapi boleh je kan....

Baru ada masa nak update blog.Sebelum ni bercuti dan balik kampung.Boleh juga berinternet kat kampung tapi faham-faham  jelah guna broadband.Tersangat la lambat...malas nak update.Semalam anak-anak dah sekolah so hidup saya kembali seperti biasa.Kalau cuti sekolah boleh bangun lewat sikit.Lunch kat luar tambah balik kampung makan pun ikut sempat jer...pastu semua bedal ..hmmmmmm lagi sebulan lebih dah nak start puasa.....sibuk dengan baju raya dan kalau boleh teringin juga nak selit small projek tapi tak tahu lah kan ....angan-angan tinggi .....

Ok see again..

Hmmmm.....i'm win giveaway my botang ...........

No comments:

Post a Comment