Jun 16, 2014

Aina Sofiya .........

Assalammualaikum....

Lamanya tak update blog. Dah bersawang sawang blog. 

Cuti pertengahan tahun baru lama betul kan. Tapi kami tak kemana pun. Sofiya ada klinik UPSR , lepas tu ada latihan Coral Speaking . Nak masuk bertanding hari Rabu ini di peringkat negeri. 

Keratan akhbar ni .....saja nak buat kenangan . Pertandingan peringkat daerah ni dah lama ,baru hari ni masuk BH Didik. Alhamdulillah .....tak sangka menang. Saya pun macam tak percaya sebab ini penyertaan kedua geng corak speaking sofiya. Tetiba menang. Tiba-tiba pula ......layak menang sebab berlatih bersungguh. Cikgu pun berkorban juga. Hihihi dengan nak exam lagi dengan latihan lagi .....sian pula .


Sofiya 2 dari kiri. Pakai cermin mata bingkai tebal sikit tu. ....hihihihi 

Semoga berjaya yer anak anak semua peringkat Negeri. Boleh pergi peringkat kebangsaan pula .....Insya Allah ...

12 comments:

  1. tahniah sofiya...
    moga terus maju jaya (formal sgt plak kan hihi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mila ....dapat no 2 baru ni .Syukran

      Delete
  2. Wah tahniah!
    Zaman aunty dulu takde Choral Speaking. Nampak menarik sungguh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...bagus budak budak ni .Gigih berlatih

      Delete
  3. Wow.. masuk paper.. good luck anak2 SKBBB.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat no 2 zila ....kalah dengan sek petaling utama.

      Delete
  4. Terer nya.. tahniah!
    Semoga berjaya di peringkat seterusnya. :)

    ReplyDelete
  5. hebat tuu..bukan senang nak senang..alhamdulillah berbaloii usahanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu hari hari berlatih .....mama pun teruk juga kena jadi driver

      Delete
  6. tq lia ...sofiya n kawan kawan dia suka jenguk blog ni ..

    ReplyDelete