Jan 22, 2013

Happy Birthday Qaid ke 6

Assalammualaikum...

Sabtu lepas 19.1.2013 birthday Qaid.Kalau ikut bulan Islam 29 Zulkaedah Qaid di lahirkan .Esoknya 1 Muharram so Qaid tak dapat lah hadiah sebab bersalin awal ....heheheheh Kalau kalendar Masehi 19.1. lah birthday Qaid.
Sabtu lepas juga saya dan suami buat majlis kesyukuran dan bacaan yaasin di rumah . Jemput saudara mara dan jiran tetangga .Ada hajat perli di tunaikan dan kebetulan birthday so belilah cake utuk dia.Beli cup cake je.Lepas tu saya tak sempat nak ambil gambar .sibuk layan tetamu .Qaid potong dengan geng-geng dia je .Tak tengok pun dia potong kek...heheh

Ini gambar terbaru ....dah pandai nak buat rambut .Malam nak tidur pun sibuk betulkan rambut .Kejap nak jadi lee chong wei ,kejap apek ,kejap mat yo ....ikut suka lah Qaid.Janji pandai jaga diri dan jadi anak yang soleh .Dan beriman kepada Allah dan Rasul.

Oklah sampai sini dulu esok cutikan .....Selamat menyambut Maulidur Rasul .....selawat ke Junjugan Mulia ...

9 comments:

  1. happy bday qaid, sama bday ngan ank buah saya..semoga membesar sebagai johan selalu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq puan hazel....saya lahirkan dia beratnya 4.2kg ....huhuhu

      Delete
  2. Happy birthday Qaid, dengar cakap mummy selalu yerr :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mila.....moga-moga begitulah hendaknya

      Delete
  3. Selamat hari lahir Qaid.. :) nanti dah besar jaga mama dan papa ek.. :D

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday Qaid.. :)

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday to Qaid!
    Pandai posing la dia. :)

    ReplyDelete