Feb 20, 2013

Rindu la pula ...

Assalammualaikum .....

Lama betul tak jenguk blog.Tak tahu kenapa macam tak ada masa sangat nak login blog.Nasib baik fb tu ada iphone kalau tak fb pun tak buka .Blog boleh juga on kat iphone tapi kecil tak puas baca dan tengok gambar...

Nak tulis entry sikit je kita rindu awak semua ....hihihi ....jumpa lagi no

8 comments:

  1. rindu akak juga...lama akak menyepi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Noen ,akak bukan senyap dari blog ,bw pun dah lama juga x buat

      Delete
  2. hihi.. semalam saya scroll bloglist, sampai kat blog awak tetiba tertanya2 dlm hati.. eh lama dah Suzie tak update blog kan.. mesti bizi dengan anak2 bila dah masuk sekolah nii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila ,bila sekolah mula rasa semua benda nak buat tapi tak terbuat

      Delete
  3. tu arr.. rindu wo kat kak suzie.. busy jadi supir ya bu... hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Busy supir ,busy jadi bibik ....hihi

      Delete