Aug 18, 2015

Aidilfitri 2015

Assalammualaikum...

Biarlah ketinggalan....hahhaa tapi nak juga sematkann kenangan Aidilfitri dalam blog ini jadi kenangan ...buat tatapan...


Baju kami di pagiraya....kesian saya tak kesempatan nak make up- make up heheheh kelam kabut siapkan menu .Tahun ini beraya di rumah sendiri ...mentua pun turun Kl.kesian nak suruh anak-anak drive dalam kesesakan...

Tahun ni tema kami songket .....baju anak-anak perempuan semua jahit sendiri...gigih tu tau...heheh

Suka gambar ni ....

Raya ke2 kami berkumpul di rumah kakak ipar di Gombak...raya pertama rumah saya ...tetamu sampai ke malam..alhamdulillah 


Ni bila dah balik Perak...bila kesini memang simpan baju raya.Tak pakai pun tak apa....eheh

Gigih mr husband bakar ikan untuk lunch.....affan dah hitam ...berendam dalam sungai sampai 3 jam

Keluarga kami di Perak....alhamdulillah....sayu.tahlil untuk mak dan abah...just famili member

Walau x ada lauk pauk mewah janji gembira 

Penyedian saya malam raya untuk kumpulan takbir dari rumah ke rumah ....mmg terbaik kariah Taman Ramal Suria

Anak-anak....suka berkumpul sepupu sebelah terengganu

Ini kariah takbir malam raya ....suka sangat .Syukur walau jauh dari kampung meriah tetap ada.....
Sekian .....eheheh.....

12 comments:

  1. wow.. meriah gak raya kat kajang ek.. saya blom pernah lagi... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak kali dah ....ni 2nd time raya puasa di kajang....org x da mak mcm ni ler....heheh

      Delete
  2. Salam...menyinggah sebentar....meriah juga raya bila tengok gambar...janji semua gembira di hari raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm....yer...macam kat kg juga makanan pun mcm2...famili pun ramai dtg beraya

      Delete
  3. Meriah sungguh. Best banyak tempat nak beraya :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terabih pun diana...hospital pun kami beraya...hehe kawan suami jatuh pokok...

      Delete
    2. Memang tak terabih kan kak Suzie.
      Kami pun tak done nak beraya semua.
      Uisshhh...semangat ambil buah ke jatuh pokok.

      Delete
  4. berkumpul ramai2 mmg best...selamat hari raya kak

    ReplyDelete
  5. Hebat, kak Suzie jahit baju raya anak-anak pompuan sendiri. Cantik.
    Kak Suzie pekabo? Lama Yati tak singgah sini. :)

    ReplyDelete
  6. mingu dpn dh nak raya haji mak., hehe2

    ReplyDelete
  7. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini HERI SANTOSO seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI SALEH di 0853-95881177 Untuk yg di luar indon telefon di +6285395881177, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya

    ReplyDelete