Jul 16, 2012

Kusyen Cover


Assalammualaikum ...

Ini sarung kusyen untuk Noah Hayden .Kain warna kuning saya dapat di Ikea, alphabet tu saya guna felt then jahit insang pari benang warna krim.Snap dalam kereta sebab nak pergi hantar kepada empunya kusyen .Terlupa nak snap kat rumah dalam kereta baru ingat ...ok jelah cam ni pun ..

Ini terang sikit .....


Ini pula punya la geram tengok bunga teracoma kat tepi jalan dari BBB nak ke Kajang .Adik saya panggil jalan jepun.Susah nak snap kan ...malas la nak berhenti .Tapi memang cantik.Dulu masa saya masih menyewa di Jalan Kucing sepanjang jalan mula dari Roundabout Batu 5 Jalan Ipoh sampai la ka bekas tol Jalan Kucing memang penuh sangat bunga .Memang cantik...warna pink n putih .Masa tu saya selalu dengar Radio KL Dj manan lepas tu sesi pagi dengan Azli Paat .Saya suka sangat dengar so kadang-kadang ada terkeluar cerita bunga ni dari situ saya tahu bunga ni nama teracoma tapi spelling yang betul tak tahu tak pernah cari pula kat google.Sebabnya bila habis musim dah lupa la bunga tu .


Oklah sampai sini dulu .....dah terasa sangat bulan puasa kan ....emmmmm best sangat ...4 comments:

  1. peminat bunga memang perasan la pasal bunga.. hehe... ;) sbb saya lalu mcm x perasan.. dr BBB ke Kajang, lalu sekyen 7 sana kan?

    ReplyDelete
  2. Noen ...apa yg cantik bunga ke kusyen ...heheh

    ReplyDelete
  3. Zila ...dari roundabout seksyen 7 tu nak ke kajang sepanjang jalan seksyen 4 tambahan,jalan nak ke econsave jln reko..

    ReplyDelete