Oct 31, 2012

Hari Raya Aidil Adha saya ....

Akhirnya dapat juga gambar satu famili ....raya lepas tak sempat nak bergambar

Sibukla budak belakang tu ....Ini di rumah kakak saya .Dah lama tak tidur kat rumah dia

Tada ....perkenalkan rumah saya di kampung .Bukan rumah la pun maybe lebih kepada chalet ...

Belum siap sepenuhnya ...kalau pernah tengok post kem ayer itam kat blog saya ni ,ha kat sinilah saya bina .Nanti boleh la sewa...

Ini depan ...dapur pula betul-betul mengadap sungai ,sambil masak boleh nampak sungai ...

Husband makan daging korban ...Ini di kem ayer itam la
Assalamualaikum....

Boleh tak nak cerita pasal hari raya haji ...hmmmmm biarlah lewat nak juga post kan ...heehhe
Kami balik hari Khamis pagi pukul 5 pagi sampai Taiping pukul 830 kot .Tak jammed tapi banyak kereta .
Saya buat korban juga ada rezeki lebih tapi tak banyak saya satu bahagian ,husband satu bahagian .Cukuplah .....
Tahun ni buat korban lembu so tak la penat sangat macam tahun lepas.Buat kerbau ,besar pula tu ...
Tapi tak snap gambar ,malas nak pegang camera ke handphone sebab sibuk pegang pisau ...heheheheh pegang pisau la sangat ..hahahahah

Oklah entry raya saya ...ok bye ...


8 comments:

  1. Oh, sini banyak juga orang korban kerbau. Mula-mula dulu pun Yati tak tau beza daging kerbau atau lembu masa dah sembelih. Salam AidilAdha kak Suzie, walaupun dah lambat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami buat lembu sebab macam boring sikit kerbau tapi isi berbaloi

      Delete
  2. salam eiduladha
    bestnya sambil masak sambil tengok air sungai mengalir
    tenang jer rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noen ...belum siap berangan je dulu ..

      Delete
  3. dah siap chalet tuh nnt bolehlah kitorg tumpang berteduh yer hihihi

    ReplyDelete