Oct 30, 2012

Sepupu kahwin.....fuhhhhh

Pelamin Aliya ....aliya ni sepupu husband sebelah bapa mentua saya

Sama cantik sama padan .....Baju Aliya ni memang cantik sangat ....

Tema purple n turqoies tapi famili pakai baju warna pink

Ini hantaran dari pihak lelaki ....ros segar ..merah ...geram tengok ni ...

Ini pula hantaran dari pihak perempuan ...rose segar purple n krim

Band ni memang best ....selalu kalau kenduri kahwin tetamu yang karoake macam sakt telinga tapi ini ada band memang sedap sangat suara
Assalammualaikum...

Majlis pernikahan pada 19.10 dan bersandingnya pada 20.10.Walaupun 2 hari je majlis tu tapi saya sibuk sejak 18hb lagi.Mentua dan adik beradik suami saya datang dan bermalam.Kebetulan pula husband ke Bintulu 3 hari Jumaat petang baru sampai rumah.Sebelum Maghrib kami dah nak berangat ke Shah Alam.Jumaat tu pula dengan hujan lebat sepanjang jalan .Jalan pun jammed juga .Hmmmmm syukur sampai sebelum majlis nikah bermula.
Esoknya pagi-pagi juga dah bangun bersiap nak ke majlis resepsi pula.Busykan...penatnya...
Ahad pun kena bangun pagi sebab mentua nak balik ,flight petang .Lepas adik ipar saya balik kami berdua terus tidur lena petang tu ...hahahahahah rasa macam ngantuk sungguh .

Walaupun bukan kahwin kat rumah kita penatnya jangan ceritalah kan .
Saya x snap pula gambar makanan sebab ada makanan baru yang saya tak pernah makan .Satu tu kerabu rumpai laut kalau orang kelantan panggil "saghe" tak tahu macammana nak eja .Sedap sangat ....satu lagi umbut kelapa ,saya memang pernah makan kalau masak lemak tapi yang ini macam acar dan sangat rangup...yum...yum...dah lagi satu bestnya dapat payung sebagai door gift ...heheheh suka juga.

Oklah ....sampai sini dulu ....

6 comments:

  1. cantik hantaran.. tema warna pun cantik... suka.. :D

    mmg busy akak yer.. melayan tetamu.. :D

    ReplyDelete
  2. cantiknya baju pengantin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noen ...mmg cantik ...akak pun berkenan tengok

      Delete
  3. Cute couple. Hantaran dan warna tema pun cantik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...tengok sepupu dia sapa heheheheh

      Delete
  4. zila...bila tetamu datang tu hmmmmm rasa kaki tangan x cukup buat keje

    ReplyDelete