Apr 22, 2014

Happy Birthday Affan

Assalammualaikum.....

Semoga ceria selalu dan dirahmati Allah Selalu.Nak juga buat entry ni .Kesian anak bongsu saya ni .Mama sibuk sampai birthday dia pun tak buat kek .Sabtu tu pergi wedding di Hilton ahadnya birthday Affan .Ahad pula abah nak ke Miri.Last minit punya schedule.So terpaksalah pagi pagi tu keluar belanja affan sambut besday huhuhu


Affan minta beard papa.yum yum ......krim puff



Kepuasan untuk Affan.Malam tu  terus demam seminggu.Adoiiii besday boy ni.








Layan jelah gambar kami sefamili.Bukan affan yang minta makan disini tapi kak ak-kakaknya .Kakak yang over pun.Tapi dia dapat mainan lego.Ninjago.Puas hatidah.
Sampai disini dulu.Nanti cerita lagi.....Assalammualaikum

4 comments:

  1. Happy birthday Affan, moga jadi anak yg soleh... bday yang ke berapa ni Suzie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupa nak cakap kan .....yang ke 5

      Delete
  2. mungkin penangan dapat makan kek terus demam tuu. Moga dirahmati dan diberkati umurnya. amiin

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday affan.. bestnya dapat lego ninjago.. x pernah makan beard papa tu.. kat mana tu kak? Nmpk sedapppp c.puff tu.. hihi

    ReplyDelete