Mar 12, 2012

Cerita hari Jumaat,Sabtu dan Ahad


 Assalammualaikum....Jumaat lepas dapat buku ni dari MyBotang ...hhehehe.
Tak tahu la menjadi ke tak kan ...tunggu je lah .Kalau jadi boleh tayang kalau perap je wasalam ...hahahah



Ini pula kerja 3 orang budak ni .Nak ke kelas baru nak siapkan kerja .Kena ketuk baru jalan.Anak-anak saya 3 orang belajar kelas art di Global art .Kerja yang tak sempat disiapkan di kelas kena buat di rumah .Tapi bila nak kelas baru nak siapkan ...hmmmmm 





Ini pula dinner malam tadi .Tenpayaki sotong.Bawang goreng sudah hangit ma ...di goreng oleh si wafi .Hmmm tak pelah proses belajar ...hehehhe.tak habis pun sebab semua orang macam tak ada selera.Hari ni satu hari saya tidur je sebab pening dan kembung je perut .Tak tahu la kenapa.
Cuti ni kami duduk rumah je .Lepak-lepak ,tak pergi mana-mana.Tapi sudah dapat call dari kampung tanya tak balik ke ...kesian pula .

Ok...jumpa lagi nanti ,insya Allah .

11 comments:

  1. jelesnye tgk org berseni ni.. :P
    kck2 lg tangan dah berseni..

    ReplyDelete
  2. bestlah anak2 masuk art class. saya nak jer masukkan anak kat art class or apa2 yg boleh penuhi masa lapang dia tapinya asyik dok nak ada ngan kawan sekali jerrr.. kalau sorg2 takmo.. susah betul

    pst pst... nnt kalau dah berhasil dari buku tuh share2 ler yerr

    ReplyDelete
  3. cantiknya lukisan diorg ni..hmm bila alya dh besar, kene hantar jugak la di g kls art..

    ReplyDelete
  4. Kelas art tu kat Bangi ke kak?

    buku tu mcm best je.. nnt try ek.. :D

    ReplyDelete
  5. Zira ...x berseni pun budak-budak tapi bila dah belajar tu menjadi je

    ReplyDelete
  6. Mila...kesian izzah ...heheh budak-budak ni pun sebab bertiga kot kalau sorang2 liat juga kot
    Insya Allah ...kalau menjadi yer

    ReplyDelete
  7. Noen ...hantar le...saja suka-suka je ..release tension belajar

    ReplyDelete
  8. Zira ...kat Sek 8 bbb.Dekat dengan Trust Lighting....kalau buat heheh akak tunjuk

    ReplyDelete
  9. Nampak menarik buku tu, kak Suzie.
    Cantiknya dia orang mewarna, ada tone. Memang berbaloi harta ke kelas art ya, kak.
    Sini hampeh, apa kelas pun tak dak. :)

    ReplyDelete
  10. Kak, Global Art tu kat mana ek?

    ReplyDelete